"Росія заплатить": Британія зробила гучне попередження Кремлю
Категорія
Політика
Дата публікації

"Росія заплатить": Британія зробила гучне попередження Кремлю

"Росія заплатить": Британія зробила гучне попередження Кремлю
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон у своїй промові щодо Brexit збирається попередити Росію про те, що вона повинна заплатити за свої провокаційні дії. Уривки з його майбутнього виступу наводить агенція Press Association, передає ONLINE.UA.

"НАТО має розробити можливості долати ті провокації, які Росія влаштовує щодо нас. Подібні дії з боку Росії повинні дорого коштувати", - сказано в промові міністра.

Про які саме дії Росії у промові не зазначається.

Глава Міноборони планує розповісти також про тісні військові взаємини між США та Британією і підтримає заклик американського лідера Дональда Трампа до країн-членів НАТО збільшити витрати на оборону для боротьби з російськими провокаціями. Вільямсон планує заявити, що союзники повинні бути готові до використання жорсткої сили для захисту своїх інтересів.

"Якщо просто говорити, і не діяти, то є ризик, що наша країна буде сприйматися не небезпечніше ніж паперовий тигр", – заявить Вільямсон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  влада Великої Британії заявила, що Росія увійшла до низки ворогів, оскільки перебуває у постійному протистоянні із Заходом.  Окрім того, Лондон попередив Москву, аби та не недооцінювала рішучість і можливості, які є у Сполученого Королівства та його союзників.З даною заявою виступив керівник британської служби закордонної розвідки МІ6 Алекс Янгер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?