"Знову ботоксом обколовся": в мережі висміюють омолодженого Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

"Знову ботоксом обколовся": в мережі висміюють омолодженого Путіна

"Знову ботоксом обколовся": в мережі висміюють омолодженого Путіна
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін 9 лютого зустрівся з президентом Киргизстану Сооронбаєм Жеенбековим. Господар Кремля з’явився на зустрічі та на публіці в новому образі та з дуже свіжим обличчям. Це не могло не привернути увагу користувачів мережі, які зразу ж почали критикувати російського президента за надмірну любов до пластики, передає ONLINE.UA.

"Путін і Жеенбеков провели в Сочі неформальну зустріч у форматі "без краватки" і "в светрі", – повідомив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Сьогодні – нові фото на сторінці журналіста кремлівського пулу: до президента Киргизстану відправили новий варіант Путіна, з новим стилем, новою накачкою фізіономії силіконом!", – написав у Facebook український блогер і політичний експерт Олексій Голобуцький.

"Картина маслом; оце фізіономія; коли він вже заспокоїться?; все більше мені нагадує Волан-де-Морта;", - жартують користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російський глава Володимир Путін під час візиту до окупованого Крим, з’явився майже одночасно в різних місцях, причому в двох різних образах.  Багато російських ЗМІ і користувачі мережі переконані, що на окупованому півострові засвітився двійник Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?