До чого маємо готуватися: аналітики розповіли про головні світові загрози
Категорія
Світ
Дата публікації

До чого маємо готуватися: аналітики розповіли про головні світові загрози

До чого маємо готуватися: аналітики розповіли про головні світові загрози
Джерело:  online.ua

Більшість країн вважають головною міжнародною загрозою зміну клімату. Це підтверджують результати опитування громадської думки у 26 країнах світу, яке провели аналітики Pew Research Center, передає ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Вказано, що 13 країн, включаючи Німеччину та Канаду, розглядають глобальну зміну клімату як головну загрозу своїй державі.

"Тероризм, особливо з боку терористичної групи "Ісламська держава", вийшов на другу позицію списку – його вважають найбільшою загрозою у восьми країнах, включаючи Франції та Італію. Влив Китаю опинився у нижній частині списку, який включає також кібератаки, ядерну програму Північної Кореї і стан світової економіки. Спонсоровані державами кібератаки як головну загрозу назвали у чотирьох країнах – зокрема у США і Японії", - сказано в повідомленні.

Влада і вплив Росії вважаються найбільшою загрозою лише в одній країні – Польщі.

Все більше людей вважають, що влада та вплив США є головною загрозою для їхньої країни порівняно з аналогічними дослідженнями, проведеними у 2013 та 2017 роках. Майже половина німецьких респондентів сказали, що американський вплив є головною загрозою для їхньої країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в США пригрозили ударом по Росії в деяких регіонах, де Москва наростила військово-морську присутність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?