"Ну, хіба так можна?": фанати бурхливо обговорюють новий образ Кейт Міддлтон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ну, хіба так можна?": фанати бурхливо обговорюють новий образ Кейт Міддлтон

"Ну, хіба так можна?": фанати бурхливо обговорюють новий образ Кейт Міддлтон
Джерело:  online.ua

10 лютого до Лондона приїхали відомі голлівудські актори, щоб поборотись за престижну кінонагороду BAFTA-2019. Варто зазначити, що цю подію не змогли пропустити й герцоги Кембриджські, які засяяли на червоній доріжці у вишуканих вбраннях. Присутні не могли не помітити чарівний образ Кейт Міддлтон, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

На червону доріжку красуня вийшла у розкішній білосніжній сукні з асиметричним вирізом. Вбрання від Alexander McQueen додало легкості її образу та виглядало приголомшливо.

"До елегантної сукні Кейт Міддлтон зробила стильну зачіску та ідеальний макіяж. Ефектні прикраси, зокрема, діамантовий браслет королеви Єлизавети II і сережки з особистої скриньки принцеси Діани додали королівської розкоші до образу герцогині Кембриджської. А от доповнила свій образ дружина принца Вільяма туфлями на підборах та маленьким клатчем", - сказано в повідомленні.

Шанувальники чарівної Кейт Міддлтон не скупляться на компліменти.

"Ну, хіба так можна? Вона ж затьмарила своєю красою усіх зірок; неймовірний образ; сукня моєї мрії; просто біла лебідка", - пишуть в коментарях до фото користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі розкритикував наряди Меган Маркл, нагадавши, що вона більше не голлівудська зірка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?