Гряде "повний путінізм": в Кремлі шокували цинічним прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Гряде "повний путінізм": в Кремлі шокували цинічним прогнозом

Гряде "повний путінізм": в Кремлі шокували цинічним прогнозом
Джерело:  online.ua

Одіозний помічник президента РФ Владислав Сурков заявив, що в Росії формується "держава нового типу", так звана "держава Путіна". Про це він написав у своїй статті "Тривала держава Путіна", передає ONLINE.UA з посиланням на "Независимую газету".

Сурков стверджує, що в Росії немає "ілюзії вибору" і відмова від неї нібито привела російське суспільство до роздумів про "свій, особливий, суверенний варіант демократичного розвитку, а потім і до повної втрати інтересу до дискусій на цю тему". При цьому він вважає, що "протиприродний розпад Росії" припинився після розвалу СРСР і тепер РФ повернулася "до свого природного і єдино можливого стану величі, вона збільшується і щороку збирає землі спільності народів".

"Хоча в Росії немає "глибинної держави, вона вся на виду, зате є "глибинний народ" - "завжди собі на умі, недосяжний для соціологічних опитувань, агітації, погроз та інших способів прямого вивчення і впливу". Уміння чути і розуміти народ, бачити його наскрізь, на всю глибину і діяти відповідно - унікальне, і головне достоїнство держави Путіна. Воно адекватно народу, попутно йому, а, значить, не схильне до руйнівним перевантажень від зустрічних течій історії. Отже, воно ефективне і довговічне", - пише кремлівський чиновник.

Сурков заявляє, що "сучасна модель російської держави починається з довіри і на довірі тримається, в цьому її корінна відмінність від моделі західної, яка культивує недовіру і критику".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній співробітник Пентагону, керівник Центру дипломатії Байдена Майкл Карпентер не виключає, що в 2019 році президент Росії Володимир Путін може зважитися на збройне вторгнення в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?