"Невже закохався?": Дан Балан здивував Тіну Кароль неочікуваним подарунком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Невже закохався?": Дан Балан здивував Тіну Кароль неочікуваним подарунком

"Невже закохався?": Дан Балан здивував Тіну Кароль неочікуваним подарунком
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тіна Кароль на початку четвертого випуску "сліпих прослуховувань" "Голосу країни 9" отримала пишний букет квітів від її залицяльника і нового тренера Дана Балана, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що перед початком чергового ефіру "сліпих прослуховувань" ведучі, як завжди представляли тренерів проекту, які водночас виходили на сцену і займали свої крісла. Однак в четвертому випуску все було по-особливому. На місці Тіни Кароль на неї чекав приємний сюрприз.

Українська красуня дуже здивувалася, коли побачила розкішний букет квітів на сидінні свого крісла. А Дан Балан у свою чергу відверто зізнався, що сюрприз організував ніхто інший, ніж він. Молдавський виконавець жартував, що вирішив зробити подарунок Тіні Кароль в знак їхнього примирення, однак вона здивувалася, почувши таку заяву і ствердила, що не ображалася на нього.

"Невже справді закохався; Тіна - неймовірна жінка! як можна її не любити; розумію Дана, адже Тіна - красуня; я б на місці Кароль просто не встояла; який Дан шикарний", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Тіна Кароль розкрила секрет своєї ідеальної фігури. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?