"Треба схуднути": фанати безжалісно розкритикували Бейонсе
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Треба схуднути": фанати безжалісно розкритикували Бейонсе

"Треба схуднути": фанати безжалісно розкритикували Бейонсе
Джерело:  online.ua

Американська поп-діва Бейонсе здивувала публіку епатажним нарядом, який вона одягнула на традиційний бранч свого чоловіка Jay-Z в Лос-Анджелесі. Музикант зазвичай щороку організовує зустріч в останню суботу перед премією Греммі. Нові знімки популярна співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Для виходу співачка зі своїм чоловіком підібрали схожий одяг пастельних відтінків.

Красуня позувала в акварельному асиметричному платті від Balmain з об'ємним плечем. Її образ доповнили яскраві босоніжки на підборах з буквою "В". Завершили look Бейонсе сонцезахисні окуляри і коштовні сережки з діамантами.

Однак увагу фанатів привернув не тільки наряд поп-діви, але й декілька зайвих кілограмів, які було важко не помітити.

"Бейонсе варто трошки схуднути; не можна забувати про фігуру, коли ти зірка світового масштабу; вона проста людина, і зайва вага - це цілком нормально; шикарний образ, проте не завадило б скинути 5-6 кілограмів; вона чарівна завжди", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська співачка Бейонсе і її чоловік репер Jay-Z випустили спільний альбом під назвою Everything is Love, а також кліп на пісню Apeshit, зйомки якого проходили в Луврі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?