Смачно та корисно: який продукт допоможе впоратися з депресією
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Смачно та корисно: який продукт допоможе впоратися з депресією

Смачно та корисно: який продукт допоможе впоратися з депресією
Джерело:  online.ua

Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі прийшли до висновку, що волоські горіхи допомагають боротися з депресією, передає ONLINE.UA з посиланням на Nutrients.

Зазначається, що вони провели дослідження про вплив волоських горіхів на психічне здоров'я.Було опитано близько 26 тисяч осіб. З'ясувалося, що люди, які регулярно їли горіхи, на 26% рідше страждали депресіями. Люди, які не включали горіхи у свій раціон, не могли похвалитися психічною стабільністю і хорошим фізичним здоров'ям.

"Волоські горіхи містять α-ліноленову кислоту, що бере активну участь у метаболізмі. Крім того, вони покращують когнітивні здібності і перешкоджають процесу старіння", - сказано в повідомленні.

Також раніше дослідники провели експеримент і з’ясували позитивний вплив плавання у холодній воді. Так, у дослідженні британських науковців з Університетського коледжу Лондона і Портсмутського університету зазначається, що саме плавання допоже якнайшвидше позбутися депресії.

Нагадаємо, здорова дієта з низьким вмістом солі також здатна покращувати психо-емоційний стан людей і позбавляти від симптомів депресії. До такого висновку прийшли американські вчені з Університету Раша.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені зробили черговий прорив в області регенеративної медицини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?