Штаб ООС: ворог на Донбасі знову зазнав втрат
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС: ворог на Донбасі знову зазнав втрат

Штаб ООС: ворог на Донбасі знову зазнав втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострюється. Минулої доби російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі вісім разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій українських захисників велися з мінометів калібру 120 мм та 82 мм в районі населеного пункту Гнутове, та з мінометів і великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі села Піски.Також міномети 82-го калібру, автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю ворог застосував в районі села Павлопіль", - сказано в повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українські позиції з мінометів калібру 82 мм в районі селища Новотошківське та села Кримське.

З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог відкривав вогонь в районі населеного пункту Хутір Вільний.Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Обороняючись, підрозділи ООС придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

За даними розвідки, 11 лютого одного окупанта знищено та одного поранено.

Станом на 7:00 поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  експерт зробив прогноз по війні на Донбасі, назвавши два варіанти врегулювання конфлікту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?