На лютневому морозі: опубліковані моторошні фото кілометрових черг до пунктів пропуску на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

На лютневому морозі: опубліковані моторошні фото кілометрових черг до пунктів пропуску на Донбасі

На лютневому морозі: опубліковані моторошні фото кілометрових черг до пунктів пропуску на Донбасі
Джерело:  online.ua

Жителі окупованих територій повинні вистоювати кілометрові черги, щоб потрапити на контрольовану Україною територію. На жаль, все частіше спостерігачі фіксують фатальні наслідки таких очікувань. Іспанський фотожурналіст Ману Брабо опублікував світлини з пункту пропуску на лінії зіткнення в Станиці Луганській на своїй сторінці у Instagram, передає ONLINE.UA.

За словами журналіста, перший знімок був зроблений у лютому 2019 року. На ньому українці чекають, щоб увійти в контрольовану урядом зону на прикордонному переході між Україною і окуопваною територією. Інші фото були зроблені в лютому 2018 року.

"Українці чекають черги, щоб увійти в контрольовану урядом зону на перетині кордону між Україною і самопроголошеною "ЛНР" у Станиці Луганській, Луганська область, Україна. 7 лютого 2019 року", – підписав він фото.

Брабо відомий своїми репортажами з Донбасу і є лауреатом Пулітцерівської премії.

Варто зазначити, що проросійські бойовки та їхні найманці тримають людей в чергах на блокпостах уздовж лінії зіткнення, що загрожує життю та здоров’ю цивільного населення. У таких чергах українцям українцям стає зле – спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ фіксують смертельні випадки.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Анатолій Штефан публікував  відео потужного удару ЗСУ по позиції бойовиків на Донбасі, в результаті якого ворог зазнав чималих втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?