"Росія почала відроджуватися": влада Британії виступила з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Росія почала відроджуватися": влада Британії виступила з резонансною заявою

"Росія почала відроджуватися": влада Британії виступила з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон заявив, що Росія хоче повернути собі незалежні країни колишнього Радянського Союзу, зокрема Україну. А також РФ повинна заплатити за анексію Криму та отруєння Скрипалів, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт обронного відомства.

Міністр просить НАТО протистояти новим російським ракетним системам.

"За останні п'ять років НАТО пройшло довгий шлях. Альянс став набагато сильнішим і готовий захищатися від російських ворожих атак. Сьогодні Росія відроджується і відновлює свій військовий арсенал, а також прагне повернути в свою орбіту незалежні країни колишнього Радянського Союзу, такі як Грузія і Україна", – заявив міністр оборони Великобританії.

Вільямсон зазначив, що вони готові підтримати країни, що не входять до НАТО – Україну та Балкани – але які стикаються з повсякденною боротьбою з спробами Росії підірвати їхній суверенітет.

Як повідомляв ONLINE.UA, ставлення жителів Великої Британії до режиму президента Росії Володимира Путіна різко погіршилося після отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?