Вакарчук відверто розповів про свою мету в політиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук відверто розповів про свою мету в політиці

Вакарчук відверто розповів про свою мету в політиці
Джерело:  YouTube

Лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук вважає, що країні потрібна нова революція - в головах українців. За словами співака, саме зміни в думках людей є його головною метою. Вакарчук в  інтерв'ю  журналістці Соні Кошкіній зауважив, що має політичний план і він в процесі розробки, передає ONLINE.UA.

"Нам зараз потрібна третя революція, але революція в головах. Це одне з найбільших завдань, яке я бачу за собою. Це мета і місія, яку я відчуваю. Зробити так, щоб швидше відбулася революція в наших головах. В головах нових політиків, і в головах виборців", – наголосив Вакарчук.

Співак підкреслив, що його не влаштовує швидкість змін в Україні, і звинуватив у цьому "старий клас політиків, політична культура яких не дозволяє нам рухатися швидше". Тому, 40 мільйонам українців потрібні справжні зміни.

"Моє завдання – щоб до влади прийшло якомога більше молодих професіоналів, для яких інтереси держави і справедливість – понад усе. В українській політиці бачимо багатьох молодих людей, у яких абсолютно радянське або пострадянське сприйняття світу. І це велика проблема", - додав Вакарчук.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соліст гурту "Океан Ельзи", співак Святослав Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах, але буде працювати над змінами у країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?