"Ця пошесть накрила весь світ": Порошенко попередив українців про нові виклики та загрози
Категорія
Україна
Дата публікації

"Ця пошесть накрила весь світ": Порошенко попередив українців про нові виклики та загрози

"Ця пошесть накрила весь світ": Порошенко попередив українців про нові виклики та загрози
Джерело:  online.ua

З майбутніми виборами пов’язані два виклики: спроба Росії зупинити рух України на Захід і популізм політиків, який може негативно вплинути на економіку. З даною заявою виступив український президент Петро Порошенко, передає ONLINE.UA.

"Кажуть, ми маємо застереження і міркування бізнесу, пов’язані з виборчим процесом. З виборами пов’язані не лише нові можливості України, але й виклики", - заявив Порошенко на щорічній інвестиційній конференції Dragon Capital.

Він наголосив, що перший виклик – це виклик реваншизму і втручання Росії у виборчий процес в Україні.

"Справа не в персональних симпатіях до когось чи антипатії Путіна до чинного українського президента. Мета – зупинити рух України на Захід і повернути її в сферу російського впливу", - переконаний Порошенко.

Другий виклик, за його словами, виклик популізму.

"Ми не унікальні, ця пошесть накрила нині увесь світ. Однодумці Чавеса та Мадуро пропонують українцям широкий асортимент страв із венесуельської кухні. Вони забули, як 14 років тому їхні обіцянки знизити ціни на цукор завершилися його дефіцитом", - заявив президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Порошенко заявляв, що Україна має 5 головних напрямків, за якими буде відбуватися економічне зростання держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?