Експерт пояснив, що станеться, якщо Україна припинить війну з РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Експерт пояснив, що станеться, якщо Україна припинить війну з РФ

Експерт пояснив, що станеться, якщо Україна припинить війну з РФ
Джерело:  online.ua

Журналіст американського Atlantic Council Петер Дікінсон у статті "Відбувається повільне, але наполегливе удушення України" стверджує: якщо Росія припинить воювати, війна закінчиться, однак якщо Україна зробить це - не буде ніякої України, передає ONLINE.UA.

"Війна Росії проти України триває майже шість років. Але багато хто і нині спростовує справжню суть цього конфлікту. Існує розповсюджене міжнародне небажання визнати глобальне значення вторгнення Путіна на українську територію. Це призводить до виникнення пом’якшеної риторики, що розмиває лінії між жертвою та агресором", – пояснює експерт.

Журналіст зазначив, що Кремль готується до довготривалої кампанії.

"Він закінчив розгортання нових воєнних баз уздовж українського кордону і побудував нові залізничні шляхи для воєнних логістичних потреб. Все це вказує на підготовку до нових наземних операцій проти України. Протягом останніх місяців Москва також укріплювала свою позицію в Азовському морі та біля південно-східного узбережжя. Також намагається оточити сусідню країну, збільшивши російську воєнну присутність в Білорусі.Чим це може обернутися для України? Москва повільно, але наполегливо душить Київ просто на очах. Чому все це не викликає жорсткої міжнародної відповіді?", - запитує експерт.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що шведське оборонне дослідне агентство FOI заявляє, що військові навчання Росії стають щораз масштабнішими. Тому, замість участі в дрібних конфліктах Путін тепер готується розпочати широкомасштабну війну у регіоні проти НАТО або проти Китаю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?