"Ми не будемо це обговорювати": в Росії прокоментували відповідальність за катастрофу MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ми не будемо це обговорювати": в Росії прокоментували відповідальність за катастрофу MH17

"Ми не будемо це обговорювати": в Росії прокоментували відповідальність за катастрофу MH17
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця МЗС РФ Марії Захарової заявила, що в ході тристоронніх консультацій Росії з Австралією і Нідерландами на тему загибелі малайзійського "Боїнга" на сході України 17 липня 2014 року, російська сторона не збирається обговорювати визнання юридичної відповідальності за катастрофу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Вона додала, що в центрі уваги консультацій "буде не "визнання юридичної відповідальності Росії за катастрофу", а весь комплекс питань, пов'язаних з цим інцидентом, які мають принципове значення для встановлення справжніх причин".

"Зокрема, як нами зазначалося раніше, хотілося б отримати роз'яснення з приводу того, як в ході слідства використовуються і враховуються дані, які Росія у великому обсязі передала і передає нідерландській стороні... Росія готова до предметної і професійної розмови щодо усіх аспектів міжнародного розслідування, інший підхід навряд чи буде мати практичну цінність", - заявила Захарова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  влада Нідерландів відреагувала на нові скандальні звинувачення Росії на адресу України щодо катастрофи МН17. Там заявили, що повністю довіряють висновкам міжнародного розслідування, згідно з яким Росія несе відповідальність за збиття пасажирського літака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?