В НАТО нарешті відреагували на "євроатлантичні" зміни в Конституції України
Категорія
Політика
Дата публікації

В НАТО нарешті відреагували на "євроатлантичні" зміни в Конституції України

В НАТО нарешті відреагували на "євроатлантичні" зміни в Конституції України

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на прес-конференції напередодні зустрічі міністрів оборони Альянсу у Брюсселі заявив, що НАТО продовжуватиме допомагати Україні рухатися шляхом євроатлантичної інтеграції, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Генсека запитали про оцінку Альянсу з приводу ухвалення змін до Конституції щодо курсу України на членство в ЄС та НАТО.

"Україна - це високо цінований партнер НАТО. Ми надаємо допомогу Україні у різних сферах. Ми також закликаємо країни-члени надавати допомогу Україні на двосторонньому рівні. Ми робимо це для того, щоб допомогти Україні рухатися в напрямку євроатлантичної інтеграції, модернізувати її збройні сили, здійснювати реформи, зокрема боротися з корупцією", - сказав він.

 Нагадаємо, що 7 лютого ВРУ ухвалила у другому читанні законопроект про закріплення в Конституції стратегічного курсу України на членство в Євросоюзі й НАТО.

 Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  в НАТО вперше прокоментували агресивні дії Росії щодо українських кораблів у Азовському морі,  заявивши, що беззаперечно підтримують Україну на тлі загострення ситуації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?