"Тримайте себе в руках": Тереза Мей підготувала важливу заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

"Тримайте себе в руках": Тереза Мей підготувала важливу заяву

"Тримайте себе в руках": Тереза Мей підготувала важливу заяву
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей уже 12 лютого закличе британських депутатів "тримати себе в руках" з приводу Brexit, щоб змусити ЄС прийняти зміни до угоди, які прокладуть шлях до впорядкованого виходу країни з ЄС, передає ONLINE.UA з посиланням наReuters.

"Переговори перебувають на вирішальному етапі. Тепер нам всім потрібно тримати себе в руках, щоб отримати зміни, яких вимагала ця палата, і вчасно реалізувати Brexit", - заявить Мей у вівторок в Палаті громад парламенту.

Як відомо, британські депутати переважною більшістю відкинули угоду Мей про вихід минулого місяця. Основним каменем спотикання став ірландський "backstop" - механізм, що запобігає поверненню жорсткого кордону між британською Північною Ірландією і Ірландією.

"Отримуючи зміни, які нам потрібні для підтримки; захищаючи і посилюючи права працівників і захищаючи довкілля; посилюючи роль парламенту на наступному етапі переговорів я вірю, що ми зможемо досягти угоди, яку може підтримати ця палата", - скаже Тереза Мей.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мей заявила, що дата виходу країни зі складу ЄС залишається незмінною. Сполучене Королівство офіційно припинить членство в ЄС 29 березня 2019 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?