Гурт KAZKA виступить на концерті престижної музичної премії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт KAZKA виступить на концерті престижної музичної премії

Гурт KAZKA виступить на концерті престижної музичної премії
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт KAZKA став однією з найуспішніших молодих груп. Вони увірвалися на музичні простори України дуже стрімко, і так само стрімко набирають свою популярність. Кожна нова пісня - це безумовний хіт. Гурт вже встиг отримати безліч музичних премій і нагород за свої старання. Думаємо цей рік не стане винятком і буде таким же врожайним, як і попередні.

Зовсім скоро, 22 березня відбудеться церемонія нагородження премії "Yuna", на концерті буде виступати і гурт KAZKA, на ряду з іншими відомими українськими виконавцями. Можливо, учасники понесуть і нагороду цього вечора, але про це ми дізнаємося лише в березні. Це одна з найпрестижніших музичних премій в Україні. Отримати цю премію - це значить дійсно бути на висоті і внести значний внесок в розвиток українського шоу-бізнесу.

Ще одна не менш значуща музична премія відбудеться 18 квітня - Золота Жар-птиця. На концерті серед заявлених артистів, також виступатиме гурт KAZKA. Церемонія і концерт відбудуться в Палаці Україна. Нагороджуватимуться номінанти, які за рік стали ще більш професійними, випустили хіти, які підкорили мільйони сердець, стали проривом року. Буде дуже цікаво і яскраво, а також, глядачі зможуть повболівати за своїх кумирів.

Гурт KAZKA став одним з таких номінантів в 2017 році. Гурт дійсно став проривом року, їх хіти злітали на самі верхні рядки хіт-парадів, вони звучали на всіх радіостанціях. Ось і сьогодні вони можуть похвалитися ще одним своїм рекордом. Їх пісня "Плакала" на офіційному Youtube каналі зібрала рекордні 200 мільйонів переглядів! Це, напевно, перший український хіт, який зміг зібрати таку кількість переглядів. Але і це не останні новини і сюрпризи від гурту. Гурт KAZKA бере участь в національному відборі на Євробачення 2019 року. У минулому році вони вже пробували свої сили, але не пройшли у фінал. Але це не зломило учасників. Вони наполегливо працювали над своїм репертуаром, випускали хіт за хітом і ось з новими силами знову йдуть на конкурс.

За минулий рік гурт KAZKA багато досягла. Вони відіграли свій перший концертний тур по містах України, також гастролювали і за кордоном. Їх дуже тепло прийняла іноземна публіка і полюбила їх музику і пісні. "Плакала" вже встигли переспівати в різних країнах на різних мовах, а сам колектив випустив англійську версію своєї пісні. Що може говорити лише про одне - це справжня популярність! Залишилося побажати їм удачі у всіх починаннях і з нетерпінням чекати їх нові хіти.

Купити квиток на концерт гурту KAZKA в Києві Ви можете на сайті квиткового оператора TicketsBox. На сайті Ви зможете отримати найсвіжішу інформацію про те де і коли відбудеться найближчий концерт улюбленого виконавця, а також відразу ж оформити покупку квитка на обраний концерт. TicketsBox піклується про своїх клієнтів, надаючи на сайті найповнішу інформацію про найцікавіші події в Україні. Фільтрація допоможе спростити пошук по містам, за жанрами, виконавцями і тематиці запитів. Адже на сайті представлені не тільки концерти зірок українського та світового шоу-бізнесу, а й інші події. Ви можете придбати квитки в кіно, театр, екскурсії, шоу програми, форуми, семінари, літературні вечори та багато іншого. TicketsBox - інноваційний ресурс, який рухається в ногу з прогресом і дарує найяскравіші і незабутні враження своїм клієнтам. Приєднуйтесь і отримуйте найактуальнішу інформацію по Вашому місту і заходи в ньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?