Додон категорично відмовився зустрічатися з Порошенко: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Додон категорично відмовився зустрічатися з Порошенко: що сталося

Додон категорично відмовився зустрічатися з Порошенко: що сталося
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Молдови Олександр Ройтман повідомив, що візит президента України Петра Порошенка до Молдови перенесли на невизначений термін, передає ONLINE.UA з посиланням на Newsmaker.

Ройтман підкреслив, що візит Порошенка в Молдову дійсно готували, але вирішили перенести "на інший термін". За його словами, український глава не збирався зустрічатися з президентом Молдови Ігорем Додоном.

"Під час підготовки цього візиту ми не отримували по дипломатичних каналах запитів від української сторони про зустріч з президентом Додоном", - зазначив Ройтман.

Сам Додон також заявив, що не зустрінеться зі своїм українським колегою, так як це було б втручанням у вибори в сусідній державі.

"Відомо, що президент Порошенко прибуде до Кишинева в середу. Наскільки мені відомо, пан Порошенко - кандидат на президентських виборах на Україні, і я вважаю, що зустрічатися з ним буде неправильно. Якщо зустрінемося з Порошенком, завтра з'явиться інший кандидат, який скаже, що хоче поїхати в Молдову і зустрітися з президентом. Тому не будемо втручатися в боротьбу в сусідній державі", - сказав Додон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Додон заявив, що його країна зацікавлена в поставках російського газу  в обхід України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?