"Це безперспективно": Лавров різко відповів на претензії Євросоюзу щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це безперспективно": Лавров різко відповів на претензії Євросоюзу щодо України

"Це безперспективно": Лавров різко відповів на претензії Євросоюзу щодо України
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що позиція Європейського Союзу щодо відновлення відносин з Росією тільки за умови виконання Москвою мінських домовленостей щодо війни на Донбасі є безперспективною. Також одіозний дипломат додав, що загалом РФ має зацікавленість у нормалізації відносин з ЄС, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"З нашого боку була підкреслена безперспективність зайнятої Брюсселем позиції щодо того, що нормалізація відносин з Росією можлива тільки після виконання Москвою мінських домовленостей з українського врегулювання", - сказав він.

Окрім того, Лавров також в черговий раз звинуватив українську владу у нібито невиконанні мінських угод. Окрім того, він відзначився заявою, що в Україні нібито є порушення прав і свобод, в тому числі мовних, релігійних.

"Те, що Євросоюз і НАТО закривають очі на ці небезпечні процеси, звичайно ж, не прикрашає ці дві організації, які постійно презентують себе як зразкові демократичні структури", – додав дипломат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник МЗС РФ Сергій Лавров стверджує, що пропозиція США про введення миротворці ООН на Схід України є недопустимою. З даною заявою він виступив на прес-конференції в Москві за підсумками російської зовнішньої політики у 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?