"Лягай, бандеро": суд арештував капітана поліції, підозрюваного у побитті лежачого активіста
Категорія
Україна
Дата публікації

"Лягай, бандеро": суд арештував капітана поліції, підозрюваного у побитті лежачого активіста

"Лягай, бандеро": суд арештував капітана поліції, підозрюваного у побитті лежачого активіста
Джерело:  24 канал

Печерський райсуд Києва 12 лютого обрав запобіжний захід працівникові Подільського управління поліції Василеві Мельникову, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Як відомо, чоловіка підозрюють у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалось насильством. Мовиться про інцидент 9 лютого у Подільському райвідділі, коли правоохоронець без форми ногами бив лежачого активіста з вигуками: "Лягай, бандеро!". Суд взяв старшого оперуповноваженого, капітана поліції Мельникова під варту строком на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 115 тисяч гривень.

"Мельников В.М. з метою недопущення активістів до відділку, діючи всупереч вимогам статей про Нацполіцію, і будучи ознайомленим з положеннями, перебуваючи в коридорі будівлі, будучи представником влади, діючи умисно, наніс 2 удари ногою в спину активісту. Продовжуючи свої дії, відразу вийшов за активістом, ображаючи особисту гідність потерпілого, наніс 4 удари по голові та рукам потерпілого, який на той час вже лежав на асфальті. Відповідно до довідки з лікарні, у активіста виявлено – забій м'яких тканин", – розказав прокурор.

Захист Мельникова просив суд відпустити того під особисте зобов’язання, аргументуючи це тим, що з 10 лютого підозрюваний перебуває на стаціонарному лікуванні, перебуває у шлюбі і має дитину.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, проросійський пропагандист, британець Грем Філліпс вчинив наругу над могилою лідера ОУН Степана Бандери на цвинтарі Вальдфрідгоф у Мюнхені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?