"Робота МОЗ буде розблокована": Супрун каже, що їде в Кабмін
Категорія
Україна
Дата публікації

"Робота МОЗ буде розблокована": Супрун каже, що їде в Кабмін

"Робота МОЗ буде розблокована": Супрун каже, що їде в Кабмін
Джерело:  online.ua

В.о. міністерки охорони здоров'я Уляна Супрун заявляє, що 13 лютого поїде у Кабмін для того, щоб розблокувати роботу Мінздоров'я. Про це вона повідомила на брифінгу, передає ONLINE.UA.

Як відомо, Окружний адмінсуд досі не виніс рішення щодо клопотання Кабіну про скасування тимчасової заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

"Ми сприймаємо це як навмисне затягування процесу. Робота міністерства заблокована вже тиждень. Ми вимагаємо, щоб суддя негайно оголосив рішення", - сказала вона.

Супрун наголосила, що відразу після брифінгу поїде в Кабмін, щоб вирішити питання розблокування діяльності МОЗ.

"Після прес-конференції я їду в Кабмін. Сьогодні є засідання уряду, і ми будемо вирішувати це питання. Міністерство буде розблоковане", - сказала Супрун.

Заступниця міністра охорони здоров'я Ольга Стефанишина додала, що через блокування роботи МОЗ страждають хворі.

"Ці люди тримають у заручниках не нас, а хворих. За кожним нашим підписом стоїть людське життя", - сказала Стефанишина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Кабміні виступили на підтримку Супрун, підкресливши, що будуть домагатися скасування рішення суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?