Більше ніколи: Лукашенко дав Путіну неочікувану обіцянку
Категорія
Світ
Дата публікації

Більше ніколи: Лукашенко дав Путіну неочікувану обіцянку

Більше ніколи: Лукашенко дав Путіну неочікувану обіцянку
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Александр Лукашенко пообіцяв російському колезі Володимиру Путіну, що Білорусь ніколи не постачатиме в РФ "погану горілку і закуску". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруське державне агентство БЕЛТА.

Неочікувана заява Лукашенко пролунала під час його зустрічі з російським президентом Путіним в Червоній Поляні. Одіозний політик підкреслив високу якість виробленого в Білорусі продовольства і заявив про готовність постачати його в необхідних обсягах на російський ринок.

"Дослідження і у вас, і у нас проведені. Ми маємо всі можливості для того, що нагодувати людей якісними продуктами харчування. Тому які б не були конфлікти і скандали, ви повинні пам'ятати, що ми ніколи росіянам не будемо поставляти ні погану горілку, ні погану закуску. Ви це чітко повинні розуміти", - сказав Лукашенко.

Нагадаємо, раніше Лукашенко поскаржився на те, що Росія хоче інкорпорувати Білорусь до складу РФ під приводом "глибокої інтеграції".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лукашенко зізнався, чого вони з Путіним насправді бояться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?