"Вам буде соромно": у Верховній Раді дорікнули ОБСЄ
Категорія
Україна
Дата публікації

"Вам буде соромно": у Верховній Раді дорікнули ОБСЄ

"Вам буде соромно": у Верховній Раді дорікнули ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Перша заступниця Голови Верховної Ради Ірина Геращенко наголосила на неприпустимості присутності російських спостерігачів у міжнародних місіях під час президентських і парламентських виборів в Україні. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Ніяких російських спостерігачів на наших президентських і парламентських виборах ні в яких міжнародних місіях в Україні не буде. Це наше суверенне право – захищати Україну від представників країни-агресора, від тих, хто підтримує війну на Донбасі і крадіжку Криму, хто бреше, що "нас там нет", – наголосила Геращенко.

Окрім того, політикиня висловила глибоке занепокоєння з того приводу, що в офіційному звіті БДІПЛ ОБСЄ щодо моніторингу президентських і думських виборів у РФ немає жодного слова про фальсифікацію їх у Криму, коли окупанти проводять псевдовибори на вкрадених територіях.

"Й колись ОБСЄ буде соромно за ці подвійні стандарти. А Україна сьогодні допомогає ООН, РЄ, ОБСЄ і іншим міжнародним організаціям не боятися, й не забувати про власні принципи і статути", – підкреслила Геращенко, додавши, що в Україні раді всім іншим міжнародним спостерігачам.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Росії  Сергій Лавров стверджує, що Росія отримала офіційне запрошення від ОБСЄ для участі російських спостерігачів в президентських виборах в Україні, які пройдуть 31 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?