Експерт назвав головного "казкаря" путінської Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт назвав головного "казкаря" путінської Росії

Експерт назвав головного "казкаря" путінської Росії
Джерело:  24 канал

Журналіст та політичний експерт Іван Яковина у своєму відеоблозі "Безумный мир"  заявив, що головним "казкарем" сучасної Росії є Владислав Сурков – колишній керівник путінської адміністрації, а зараз просто помічник президента, передає ONLINE.UA.

За словами Яковини, Владислав Сурков – доволі дивна особа: "Напівчеченець, який виріс із матір'ю-одиначкою. Росіянкою. Усе життя він захоплювався різного штибу містифікаціями". Яковина виокремив, що Сурков:

• Після народження отримав ім'я Асланбек Дудаєв, але згодом вирішив зросійщитися, а отже взяв собі нове ім'я та прізвище матері.
• У буремних 90-х вигадував різноманітні "пелевінські піар-штуки".
• У своєму кабінеті вивішував не портрети Путіна, а американського репера Тупака Шакура та революціонера Че Гевари.
• Під псевдонімами писав пісні для рок-гуртів та романи про сучасну Росію.

За словами експерта, протягом усієї своєї біографії Сурков вигадував фантастичні та напівмістичні концепції і явища в політиці, економіці, суспільстві, які успішно продавав своїм керівникам.

"Я б назвав його сучасним казкарем", – зазначив Яковина.

Автор блогу зауважив, що саме Сурков вигадав для Путіна концепцію "суверенної демократії", яка насправді є лише диктатурою африканського типу.

"Його завдання – зрозумілої сили з хитрими і підступними опонентами, які обов'язково прикидаються хорошими. Звісно, герой їх переможе, використовуючи стародавні артефакти, потаємні знання і магічні символи", - пояснює журналіст.

І додав, що саме у такий спосіб в голові Суркова зародилися хворобливі фантоми "руського міра" і "новороссії". Звісно, усі подібні фантастичні конструкції руйнуються на порох, щойно торкаються реальності. Зрештою, саме тому до свого 20-річчя путінський режим підійшов ні з чим.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що одіозний помічник президента РФ Владислав Сурков заявив, що в Росії формується "держава нового типу", так звана "держава Путіна". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?