"Вели як злочинця": скандального єпископа УПЦ МП депортували з України
Категорія
Україна
Дата публікації

"Вели як злочинця": скандального єпископа УПЦ МП депортували з України

"Вели як злочинця": скандального єпископа УПЦ МП депортували з України
Джерело:  Hromadske

13 лютого в аеропорту "Бориспіль" не пропустили в Україну одіозного архієрея Української православної церкви Московського патріархату єпископа Макарівського Гедеона (в миру – Юрія Харона). Священнослужителя повертають до Сполучених Штатів, звідки він прилетів в цей же день, передає ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

В Державній прикордонній службі повідомили, що у священнослужителя не було з собою чинного українського закордонного паспорта, а був лише недійсний, який і вилучили правоохоронці.

Оскільки в Гедеона не було чинного закордонного паспорта, то він не зміг перетнути кордон й авіакомпанія зобов'язана була його повернути в місце вильоту.

"У нього вилучили недійсний закордонний паспорт. Недійсний документ не дає права на перетин кордону. Тож о 6:30 архієрей УПЦ МП Гедеон вилетів у Франкфурт", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що інформацію також підтвердив сам Гедеон у себе Facebook-сторінці.

"Вели до літака озброєні автоматники, як злочинця!", - написав Гедеон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?