В США засудили "ворога суспільства номер один": деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

В США засудили "ворога суспільства номер один": деталі

В США засудили "ворога суспільства номер один": деталі
Джерело:  online.ua

В США Бруклінський федеральний суд декілька останніх місяців розглядав звинувачення на адресу мексиканського наркобарона Хоакіна Гусмана на прізвисько "Коротун". Його визнали винним за всіма 10 звинуваченнями, тепер йому загрожує довічне ув'язнення, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Як відомо, злочинець в минулому очолював мексиканський наркокартель "Сіналоа".

"61-річний Хоакін Гусман залишався найбільш розшукуваним злочинцем в США протягом понад 20 років. У 2013 році він став першим після Аль Капоне, кого чиказька Комісія з кримінальних злочинів назвала "ворогом суспільства номер один", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Гусмана арештували у січні 2016 року і напередодні інавгурації Дональда Трампа екстрадували в США. За судовим процесом стежила вся країна впродовж 11 тижнів. Адвокати Гусмана запевняли, що він не більше ніж "цап-відбувайло", а за наркоторгівлею стоять інші люди, які залишаються безкарними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у бельгійському порту Гент поліція виявила три контейнери, в яких знаходилося дві тонни кокаїну. Наркотики були упаковані в кілограмові брикети, а кожен пакет був позначений логотипом російської політичної партії "Єдина Росія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?