Неочікувано: колишня Джонні Депа написала чарівну пісню про Київ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неочікувано: колишня Джонні Депа написала чарівну пісню про Київ

Неочікувано: колишня Джонні Депа написала чарівну пісню про Київ
Джерело:  online.ua

Відома французька співачка, акторка та модель, а також колишня дружина Джонні Деппа, Ванесса Параді, присвятила пісню українській столиці – Києву, передає ONLINE.UA.

У пісні йдеться про гарячі поцілунки з коханим посеред засніженого Києва, які неможливо забути.

Слова і музику Ванесса написала сама. Ця композиція увійшла до її нового альбому Les Sources, який вона презентувала у листопаді 2018 року.

В українській столиці співачка побувала у 2016, тоді місто і запало їй в душу.

"Яка чарівна пісня; Київ - чудове місто, яке не може не сподобатися; це так приємно, що про найкрасивіше українське місто тепер почують і у Франції; Ванесса відчула дух Києва; який приємний сюрприз; шикарна пісня від шикарної жінки; цей трек можна слухати вічно; я теж закохана в Київ; Україна стає дуже популярною; тепер ця пісня буде асоціюватися у всіх з Україною", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярний французький співак Поль Манандіз виконав хіт Олега Винника "Вовчиця" своєю рідною мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?