Як підтримувати ідеальну фізичну форму: вчені назвали простой та приємний спосіб
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як підтримувати ідеальну фізичну форму: вчені назвали простой та приємний спосіб

Як підтримувати ідеальну фізичну форму: вчені назвали простой та приємний спосіб
Джерело:  online.ua

Вчені прийшли до висновку, що гаряча ванна справляє декілька позитивних ефектів на організм. Так, дослідники запевняють, що ефект перебування в гарячій воді можна порівняти з виконанням фізичних вправ, передає ONLINE.UA з посиланням на Journal of Applied Physiology.

 Зазначається, що в дослідженні брали участь чоловіки з надмірною масою тіла і обмеженими фізичними можливостями. Вони 15 хвилин перебували в кімнаті з температурою повітря 27 градусів, потім протягом години приймали ванну з температурою води плюс 39 градусів.

"Виявилося, що вплив гарячої води на організм сприяє виробленню інтерлейкіну-6, що має протизапальний ефект.Також підвищився рівень оксиду азоту, що розслабляє стінки судин і знижує артеріальний тиск. Через декілька тижнів у випробовуваних знизився рівень глюкози та інсуліну в крові. Зафіксовано зменшення хронічних запалень у різних частинах тіла", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  вчені з Великої Британії прийшли до висновку, що речовини, які містяться в звичайній капусті, захищають людину від появи у неї раку прямої і товстої кишки.  Це підтверджують результати дослідження Інституту Френсіса Кріка в Лондоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?