"Звільніть стиліста!": фанати безжалісно розкритикували образ Кейт Міддлтон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Звільніть стиліста!": фанати безжалісно розкритикували образ Кейт Міддлтон

"Звільніть стиліста!": фанати безжалісно розкритикували образ Кейт Міддлтон
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон кожного разу намагається приємно здивувати своїх прихильників вишуканими стильними образами, однак бувають випадки, коли їй це не вдається. 13 лютого вона відвідала гала-вечорі організації 100 Women in Finance ("100 жінок у фінансовій сфері") у чарівній сукні, яка, на жаль, більшості фанатів не сподобалася, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Захід відбувся в лондонському Музеї Вікторії та Альберта – найбільшому в світі музеї декоративно-прикладного мистецтва і дизайну. Урочисту подію Кейт Міддлтон сама, оскільки в цей же вечір її чоловік, принц Вільям, був присутній у благодійній організації Passage, що допомагає бездомним. Поки герцог Кембриджський займався благодійними справами, Кейт також мала змогу поспілкуватись з організаторами гала-вечорі та продемонструвати неймовірно ніжний look. Вона одягнула розкішну сукню від італійського модного дому Gucci в рожевих тонах і з темно-рожевим оксамитовим поясом", - сказано в повідомленні.

Більшість фанатів розчарував образ Кейт.

"Терміново звільніть стиліста; сукня гарна, але вам не пасує; якось невиразно виглядає; все чудово! скільки можна критикувати Кейт?; ви - неймовірна; на жаль, цей образ занадто скромний", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і її чоловік принц Вільям зустріли короля Нідерландів Віллема-Олександра з дружиною. Урочистий вечір пройшов у Букінгемському палаці - герцогиня для цієї події обрала наряд зі шлейфом блідо-блакитного кольору від модного будинку Alexander McQueen.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?