Оля Цибульська розповіла, як незнайомка намагалася звабити її чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Цибульська розповіла, як незнайомка намагалася звабити її чоловіка

Оля Цибульська розповіла, як незнайомка намагалася звабити її чоловіка
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка завжди зберігала в таємниці ім'я свого чоловіка, розповіла доволі кумедну історію, про те, як її коханого нахабно намагалася спокусити незнайомка. У День всіх Закоханих в своєму Insta-блозі співачка зізналася, що напередодні невідома панянка бальзаківського віку намагалася зачарувати законного чоловіка просто на очах у Олі та чотирирічного сина, передає ONLINE.UA.

Чоловік телеведучої припав до душі жінці за 40 на дорогому авто. І в той час, коли сім'я поїхала кататися на санках, поруч припаркувалася незнайома жінка, яка забула ключі від автомобіля всередині і наполегливо вимагала допомоги.

"Підійшла до мого чоловіка, на звертаючи уваги на мене, точніше, спостерігаючи через плече і сказала йому: А ти можеш відвезти мене додому, щоб я взяла інші свої ключі?" – розповідає Цибульська.

Коханий Олі зразу ж пояснив незнайомці, що відпочиває з дружиною та сином і запропонував викликати таксі. Таке рішення ситуації рішучу даму явно не влаштовувало:

"Таксі я можу викликати і сама. Я хочу, щоб ти мене відвіз", – наполягала жінка.

Чоловік зірки перервав діалог і повернувся до сім'ї. Витівка не вдалась.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Цибульська відверто розповіла про зраду близьких друзів. Красуня зазначила, що після того, як вона стала відомою, з її оточення зникло чимало людей, яких вона вважала близькими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?