Справа Гандзюк: суд обрав запобіжний захід Мангеру
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Гандзюк: суд обрав запобіжний захід Мангеру

Справа Гандзюк: суд обрав запобіжний захід Мангеру
Джерело:  online.ua

У Києві відбувся суд над очільником Херсонської обласної ради Владиславом Мангером у справі Катерини Гандзюк. Шевченківський районний суд столиці обрав йому запобіжний захід - чиновника взяли під варту на 17 днів із правом внесення застави у сумі 2 497 300 гривень, передає ONLINE.UA.

Як відомо, Мангеру інкримінують вчинення злочинів за статтями "Організація вбивства, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчиненого з корисливих мотивів, на замовлення, з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб" та "Умисне вбивство".

Суд обрав запобіжний захід Владиславу Мангеру у вигляді 17 днів тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 2 497 300 гривень. Таким чином, суд частково задовольнив клопотання обвинувачення.

Захисники чиновника стверджують, що їхній підзахисний немає таких грошей для внесення застави, однак вони зазначили, що допоможуть їх знайти.

"У нього немає таких коштів. Ми будемо залучати позикові кошти. В тому числі я позичу Владиславу Мангеру. А також будемо звертатися до тих, хто обіцяв допомогу", – сказав адвокат Мангера Дмитро Ільченко.

Зокрема, сторона захисту наголосила, що буде подавати апеляцію на рішення суду. Мангера заарештували у залі суду і доправлять у СІЗО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як готувалося вбивство Катерини Гандзюк. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?