Вакарчук розповів, за кого голосуватиме - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук розповів, за кого голосуватиме - відео

Вакарчук розповів, за кого голосуватиме - відео
Джерело:  online.ua

Фронтмен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на виборах президента обиратиме серед тих кандидатів, які під час передвиборної кампанії виконають три умови. Про це він розповів у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Не маю планів підтримувати жодного з них (кандидатів – ред.) , але як свідомий громадянин, свій вибір обов’язково зроблю. Для того, щоб я міг проголосувати за того, чи іншого кандидата в президенти, мають бути виконані три умови", - написав співак.

Вакарчук наголосив, що кандидат в президенти повинен взяти участь в теледебатах з опонентами, або в програмах подібного формату, які відбуватимуться в прямому ефірі і без наявності суфлера.

Важливо, щоб кандидат в президенти назвав імена членів своєї команди – майбутніх міністра закордонних справ, міністра оборони, начальника Генштабу Збройних сил, генпрокурора, керівника Служби зовнішньої розвідки та керівника СБУ.

Остання ключова умова – кандидат в президенти повинен продемонструвати на реальних фактах як виконував свої обіцянки в минулому.

"Якщо хоча б одна з цих трьох умов не буде виконана, за такого кандидата в президенти голосувати не слід", - переконаний Вакарчук.

Він запропонував усім виборцям використати ці три умови при виборі кандидата в президенти.

"Зробімо свій вибір відповідально!", - підсумував Вакарчук.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соліст гурту "Океан Ельзи" розповів про свою головну ціль в політиці. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?