Це потрібно побачити: Велика китайська стіна перетворилася на "крижану гірку"
Категорія
Світ
Дата публікації

Це потрібно побачити: Велика китайська стіна перетворилася на "крижану гірку"

Це потрібно побачити: Велика китайська стіна перетворилася на "крижану гірку"
Джерело:  online.ua

У Китаї зимова погода перетворила головну туристичну визначну пам'ятку на "небезпечний атракціон". Велика китайська стіна покрилася льодом. На даний момент доступ туристів залишається ускладненим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

"Через погоду на бруківці пішохідних зон стіни утворилася ожеледиця. Через постійні підйоми і спуски туристи падають і не можуть рухатися далі. Вони тримаються за поручні, щоб піднятися на узвишшя і з'їжджають по крижаній бруківці вниз. Деякі навіть намагаються повзти вгору", - сказано в повідомленні.

В мережі уже бурхливо обговорюють цю доволі кумедну ситуацію.

"Ну, це ж весело - можна згадати дитинство; яка краса; я би боялася ось так підійматися - можна травмуватися і дуже серйозно; люди на фото не надто розчаровані; виглядає просто дивовижно; велика китайська гірка", - пишуть користувачі в коментарях до новини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії, на Кузбасі, випав чорний сніг.  Зазначається, що він потемнів через викиди вугільного пилу на двох місцевих збагачувальних фабриках. Прокуратура регіону вже розпочала перевірку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?