"Дружимо з Путіним і пишаємось цим": ще один президент шокував скандальною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Дружимо з Путіним і пишаємось цим": ще один президент шокував скандальною заявою

"Дружимо з Путіним і пишаємось цим": ще один президент шокував скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Сербський лідер Александар Вучич заявив, що Сербія є незалежною, тому не буде вводити жодних санкцій проти Росії – і "гордо" заявляє про це Заходу. Окрім того, країна побудує ділянку “Турецького потоку” через свою територію, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Окрім того, політик наголосив, що Сербія своєї позиції "не соромиться, а пишається нею".

"Сербія є незалежною країною, суверенною і вільною країною. Сербія сьогодні на європейському шляху, але наша країна може сказати всім європейським партнерам і Вашингтону, що не вводитиме санкції щодо Російської Федерації, що дружить з Володимиром Путіним і що буде будувати газопровід ("Турецький потік", – ред.) через свою територію", - каже Вучич.

Також президент Сербії підкреслив, що Белград будує "міцні взаємини" з Пекіном. Політик закликав зберігати мир і стабільність в регіоні. Він наголосив – сербам війна не потрібна.

Нагадаємо, нещодавно президент Сербії і лідер Сербської прогресивної партії Александр Вучич визнав, що його політична стратегія стосовно Косова зазнала поразки, тому що "серби вважають за краще втратити все".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Сербії заявив, що завжди підтримував і продовжує підтримувати територіальну цілісність України, оскільки Київ ніколи не робив нічого проти Сербії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?