"Та хоч завтра": Лукашенко емоційно прокоментував можливість об'єднання Білорусі та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Та хоч завтра": Лукашенко емоційно прокоментував можливість об'єднання Білорусі та РФ

"Та хоч завтра": Лукашенко емоційно прокоментував можливість об'єднання Білорусі та РФ
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко не втомлюється дивувати міжнародну спільноту резонансними заявами. Цього разу одіозний політик зазначив, що готовий "хоч завтра" об'єднатися з РФ. На його думку, Білорусь і Росія готові настільки йти по шляху "об'єднання і єднання", наскільки до цього готові народи обох країн, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Для мене незалежність - це поняття відносне, ніхто ніколи, жодна держава - прикладом тому є Китай - ніколи не розмовляє про суверенітет. Тому немає у нас проблем з суверенітетом, ми навіть в цьому контексті не обговорюємо цих проблем, ми виходимо з того, що сьогодні є дві держави", - сказав політик.

Окрім того, він підкреслив, що готовий "хоч завтра" об'єднатися з РФ, якщо будуть до того готові росіяни і білоруси, однак потім запевнив, що "наскільки б не була потужною Росія, вона не в змозі нав'язати волю комусь", а Білорусь - тим більше.

Повідомляється, що в свою чергу Путін додав, що суверенітет і незалежність - це близькі поняття.

"Повністю незалежних держав в світі просто не існує. Сучасний світ - це світ взаємозалежності", - заявив президент РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лукашенко зізнався, чого вони з Путіним насправді бояться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?