"Найкрасивіша голлівудська пара" нарешті заручилася - вражаючі фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Найкрасивіша голлівудська пара" нарешті заручилася - вражаючі фото

"Найкрасивіша голлівудська пара" нарешті заручилася - вражаючі фото
Джерело:  online.ua

Одна з найкрасивіших голлівудських пар, відомий актор Орландо Блум та співачка Кеті Перрі нарешті офіційно заручилися. Про це повідомила мама Кеті, Мері Хадсон, на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

У мережі матір співачки опублікувала знімки, на яких позують закохані.

"Дивіться, хто заручився у День Святого Валентина", - написала щаслива матуся.

Інформацію підтвердила також й сама Кеті Перрі, яка опублікувала фото з Орландо й обручкою на фоні кульок у формі серця.

"Full bloom" – прокоментувала знімок зірка.

Фанати голлівудської пари не втомлюються вітати закоханих.

"Які ви чудові! Щастя вам, гарненьких діток та безмежного кохання; яка Кеті щаслива; ось та жінка, яка вкрала серце найкрасивішого пірата; Орландо - красень! ідеальна пара для Кеті; надіємося, ви будете разом завжди; найкрасивіша пара Голлівуду - однозначно; раді за вас безмежно", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше старший брат популярної голлівудської актриси Анджеліни Джолі Джеймс Хейвен повідомив, що планує давати свідчення у суді щодо процесу розлучення зіркової пари, але не на користь своєї сестри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?