Кав'ярню українця визнали однією з найкращих у Європі
Категорія
Світ
Дата публікації

Кав'ярню українця визнали однією з найкращих у Європі

Кав'ярню українця визнали однією з найкращих у Європі
Джерело:  online.ua

Сайт Big 7 Travel розмістив віденський заклад Fenstercafe, власником якого є українець Олександр Ямковий, на другій сходинці рейтингу топ-50 закладів Європи, передає ONLINE.UA.

"Fenstercafe – це, мабуть, найгарніше кавове віконце у світі. Хороші речі не завжди повинні бути великими", – кажуть у Big 7 Travel.

Варто зазначити, що кав'ярня українця справді невелика, саме тому він дав їй назву Fenstercafe, що у перекладі з німецької означає "кав'ярня Віконце".

Сам власник-переможець розповідає, що готувати запашний напій він вчився у найкращих майстрів Австрії.

"Для відвідувачів він створює милі малюнки на каві й публікує їх на своїй сторінці в Instagram. А ще продає кавові зерна всім, хто хоче вдома насолоджуватися ароматним напоєм. Це вже не перша перемога Олександра – два роки тому він виборов першість на міжнародному конкурсі барменів у Австрії", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Австралії з’явився заклад, в якому латте подають в авокадо; напій має назву аволатте. Авокадо розрізають навпіл, видаляють кісточку і м’якоть, потім в отриману ємність наливають каву. Кафе називає такий спосіб подачі «веганською чашкою».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?