"Наче лялька Барбі": Меланія Трамп зачарувала ніжним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Наче лялька Барбі": Меланія Трамп зачарувала ніжним образом

"Наче лялька Барбі": Меланія Трамп зачарувала ніжним образом
Джерело:  online.ua

На днях американський лідер Дональд Трамп з дружиною Меланією зустріли у Білому домі президента Колумбії Івана Дуке Марксеса і його дружину Марію Юліану. Перша леді США вкотре продемонструвала розкішний стильний образ, який не залишився без уваги користувачів мережі, передає ONLINE.UA.

Цього разу чарівна Меланія вибрала пальто від Fendi насиченого рожевого кольору, яке декороване хутряними вставками на рукавах. Свій образ вона довершила нюдовими туфлями Christian Louboutin, а також не забула про традиційну укладку та макіяж.

"Спасибі першій леді Колумбії за настільки продуктивний візит в Білий дім сьогодні. Опіоїдна криза – це глобальна проблема, про яку ми повинні продовжувати говорити. Наші діти заслуговують безпечного і здорового світу",– написала Меланія на своїй сторінці в Instagram.

Фанати першої леді схвально оцінили її стильний образ.

"Яка ж ви красива!; мрію бути схожою на вас; наче лялька Барбі; виглядає дуже ніжно та вишукано; пощастило нашому президенту", - пишуть користувачі мережі в коментарях до світлин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп виявилася в гучному скандалі ч ерез люб’язності з Бараком Обамою під час похорону Барбари Буш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?