Експерт назвав головну мету Путіна на президентських виборах в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт назвав головну мету Путіна на президентських виборах в Україні

Експерт назвав головну мету Путіна на президентських виборах в Україні

Стратегія російського глави Володимира Путіна на президентських виборах в Україні в 2019 році полягає не в тому, щоб привести до влади зручного Кремлю кандидата. Він хоче, щоб Україна вийшла з виборчого процесу розколотою і позбавленою міжнародної підтримки.

Таку думку висловив соціолог і публіцист Ігор Ейдман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Главред".

Ейдман переконаний, що Путіну взагалі не потрібен легітимний президент в Україні. Тому він буде прикладати всіх зусиль, щоб увергнути країну в хаос.

"Путіну потрібні масові заворушення і зіткнення в ході виборів, викликані звинуваченнями у тиску на виборців і фальсифікації. А ще краще - скасування президентських виборів або їх другого туру", - вважає соціолог.

Він нагадав, що російська пропаганда давно твердить, що Україна - держава, яка не може підтримувати своє існування як життєздатна політична та економічна одиниця. Тому на президентських виборах 2019 Кремль кине всі свої ресурси, щоб підтвердити цю тезу.

Раніше старший британський журналіст і віце-президент Центру аналізу європейської політики (CEPA) у Вашингтоні Едвард Лукас спрогнозував, що Росія використовує всі можливі тактики, щоб вплинути на вибори в Україні, які відбудуться 31 березня. На його думку, цілком можливий злом обладнання для виборів, щоб РФ змогла втрутитися в електронні процеси підрахунку голосів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше посол США розповіла, кого Вашингтон підтримає на виборах в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?