У Кабміні повідомили, коли Супрун призначать міністром охорони здоров'я України
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кабміні повідомили, коли Супрун призначать міністром охорони здоров'я України

У Кабміні повідомили, коли Супрун призначать міністром охорони здоров'я України
Джерело:  online.ua

Уляна Супрун досі залишається тимчасово виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я України, так як в парламентській коаліції немає підтримки для її призначення на пост міністра.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "Прямий", повідомляє ONLINE.UA.

Глава українського уряду запевнив, що на сьогоднішній день Уляна Супрун "може нормально працювати і повністю виконувати свої обов'язки" на посаді керівниці МОЗ. За його словами, поки у Супрун тільки одне обмеження - вона не голосує на засіданнях уряду.

Гройсман підкреслив, що внесе до парламенту подання про призначення Уляни Супрун на посаду міністра охорони здоров'я, як тільки заручиться підтримкою коаліції.

"У чому полягає питання? Питання в тому, що ми до цих пір ведемо консультації з коаліцією. Я не можу подати до парламенту подання, якщо я розумію, що немає погодження з коаліцією. Коли я буду впевнений в тому, що ми повністю забезпечимо 226 голосів, і коаліція це підтримає, я обов'язково це зроблю. Але зміни в медицині не можна зупиняти", - пояснив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, 5 лютого суд заборонив керівниці МОЗ Уляні Супрун виконувати свої обов'язки. 14 лютого суд скасував заборону, задовольнивши клопотання Кабміну про відновлення Супрун на посаді.

Як спільно ONLINE.UA, раніше Супрун пояснювала, чим загрожує українцям її відсторонення від посади в.о. голови МОЗ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?