Бойовики зігнали десятки танків на окуповану Луганщину: що відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики зігнали десятки танків на окуповану Луганщину: що відбувається

Бойовики зігнали десятки танків на окуповану Луганщину: що відбувається
Джерело:  online.ua

На південний схід від окупованого Луганська, в район Тернового бойовики стягнули 33 танки Т-72 і Т-64.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС з посиланням на дані СММ ОБСЄ, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що крім десятків танків бойовиків, місія ОБСЄ зафіксувала 1 зенітний ракетний комплекс (9К35 "Стріла-10"), що рухався в південному напрямку біля Красногоровки (24 км на північ від Донецька), і 1 зенітний ракетний комплекс (9К33 "Оса"), що рухався на південь поблизу Капітанове (49 км на північний захід від Луганська).

Також СММ ОБСЄ в своєму звіті констатувала значне збільшення кількості порушень режиму припинення вогню. У Донецькій області було зафіксовано 550 вибухів, а в Луганській - близько 100.

Українська сторона СЦКК зазначила, що подібні підступні дії окупантів і збройних формувань РФ "в черговий раз демонструють небажання дотримуватися Мінських домовленостей".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 15 лютого бойовики випустили 48 мін по позиціях ООС на Донбасі. В ході потужних боїв загинув один український захисник і ще двоє отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?