Україну накриють потужні магнітні бурі: як пережити метеоудар
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну накриють потужні магнітні бурі: як пережити метеоудар

Україну накриють потужні магнітні бурі: як пережити метеоудар
Джерело:  online.ua

19 і 21 лютого Україну накриють потужні магнітні бурі категорії G1. У ці дні українці можуть відчувати сильні запаморочення і головні болі, неуважність, дратівливість, підвищену сонливість або безсоння, повідомляє ONLINE.UA.

Медики відзначають, що в період сильних магнітних бур під великою загрозою знаходяться люди з хронічними захворюваннями. Але і тим, хто не має проблем зі здоров'ям, слід бути обережніше в дні метеоударів.

У період магнітних бур медики рекомендують українцям скоротити навантаження, як емоційні, так і фізичні, а також звернути увагу на харчування. Вони закликають відмовитися від кави, енергетиків, міцного чаю, спецій, часнику, цибулі, копченостей, перцю і алкоголю, але при цьому вживати в їжу багато фруктів і ягід - чорницю, банани, абрикоси, родзинки, лимони, смородину і журавлину. У дні сильних метеоударов фахівці радять рятуватися від поганого самопочуття чаєм з м'ятою.

Слід зазначити, що в кінці лютого очікується ще один потужний метеоудар. Магнітні бурі накриють Україну з 27 лютого по 2 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вчені назвали ефективний безкоштовний антидепресант.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?