Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат

Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною. Бойовики атакують позиції українських захисників з мінометів і БМП, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і дають потужну відсіч ворогу. В ході боїв загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення. У противника масштабні втрати - п'ятеро бойовиків знищені, четверо поранені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

У суботу, 16 лютого, під ворожий вогонь потрапили захисники Авдіївки, Павлопіля і Гнутового. Там бойовики вели вогонь з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У районі Кримського противник бив з 82-мм мінометів і озброєння БМП.

В ніч з 16 на 17 лютого ворог відкривав вогонь в районі Катеринівки і Водяного. Позиції Українських військових бойовики обстрілювали з мінометів 82 мм калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Бійці ЗСУ придушили ворожі провокації за допомогою чергових засобів. Вони продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики стягнули 33 танка на окуповану Луганщину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?