Хто представлятиме Україну на Євробаченні-2019: визначені всі фіналісти Нацвідбору
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто представлятиме Україну на Євробаченні-2019: визначені всі фіналісти Нацвідбору

Хто представлятиме Україну на Євробаченні-2019: визначені всі фіналісти Нацвідбору
Джерело:  online.ua

У Києві 16 лютого відбувся другий півфінал Нацвідбору України на Євробачення-2019. Його переможцями стали троє учасників: Freedom Jazz, ANNA MARIA, KAZKA. Вони разом з переможцями першого відбіркового туру, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, YUKO, виступлять у фіналі Нацвідбору, за підсумками якого буде визначено, хто буде представляти Україну на Євробаченні-2019, повідомляє ONLINE.UA.

У другому півфіналі Нацвідбору виступили вісім учасників. Крім переможців, за право представляти Україну на Євробаченні-2019 боролися Kira Mazur, Laud, Ivan Navi, Khayat і Braii. За результатами глядацького голосування і голосування журі учасники Національного відбору Євробачення-2019 в Україні отримали наступні бали:

Після того, як стали відомі всі фіналісти Нацвідбору України на Євробачення-2019, вони шляхом жеребкування визначили порядок виступів у фіналі, який відбудеться 23 лютого. Відкриють фінал дівчата з групи Freedom-jazz, за ними виступить YUKO. Третьою в фіналі виступатиме MARUV, яку на сцені змінить колектив Brunettes Shoot Blondes. П'ятими і шостими боротися за право представляти Україну на Євробаченні-2019 будуть KAZKA і ANNA MARIA.

Виступи фіналістів Нацвідбору України на Євробачення-2019

Нацвідбір на Євробачення-2019: виступ MARUV

Нацвідбір на Євробачення-2019: виступ YUKO

Нацвідбір на Євробачення-2019: виступ Brunettes Shoot Blondes

Нацвідбір на Євробачення-2019: виступ ANNA MARIA

Нацвідбір на Євробачення-2019: виступ KAZKA

Нацвідбір на Євробачення-2019: виступ Freedom-jazz

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що букмекери зробили прогноз на переможця Нацвідбору України на Євробачення-2019.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?