США готують потужний удар по Росії: у Путіна зухвало відреагували
Категорія
Політика
Дата публікації

США готують потужний удар по Росії: у Путіна зухвало відреагували

США готують потужний удар по Росії: у Путіна зухвало відреагували
Джерело:  online.ua

У США розглянуть законопроект про введення нових санкцій проти Росії, які стануть відповіддю на російську агресію в Азовському морі і Керченській протоці. Американські законодавці пропонують обмежити транзакції зі знову випущеними російськими суверенними облігаціями, а також ввести санкції проти деяких банків і російських проектів, пов'язаних із зрідженим природним газом.

Глава російського МЗС Сергій Лавров назвав нові антиросійські санкції США такими ж безглуздими, як і попередні, передає ONLINE.UA.

В ефірі російського телеканалу Лавров заявив, що не зрозуміло з якою метою США хочуть ввести нові санкції проти РФ. Він підкреслив, що Москва зможе протистояти новим обмеженням.

"Якщо вони не зрозуміли, що санкції не діють, ну, мені їх шкода", - заявив Лавров.

Помічник президента РФ Юрій Ушаков в свою чергу заявив, що Москва на нові антиросійські санкції США буде відповідати після того, як нові обмеження будуть введені.

"По-моєму все і так погано, перспективи поліпшення відносин теж не проглядається поки. Подивимося, які санкції будуть, потім вирішимо, як реагувати", - заявив помічник Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США жорстко розкритикували Меркель за заклик співпрацювати з Росією. Віце-президент США Майк Пенс заявив, що Вашингтон буде домагатися того, щоб Росія відповіла за анексію Криму і спроби дестабілізувати Захід, а не налагоджувати відносини з Москвою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?