Вихідні в березні 2019: як будуть відпочивати українці
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні в березні 2019: як будуть відпочивати українці

Вихідні в березні 2019: як будуть відпочивати українці
Джерело:  online.ua

У березні 2019 року у українців буде 11 вихідних днів, один з яких буде додатковим. Відпочивати українці будуть в п'ятницю, 8 березня, в Міжнародний жіночий день. Цей празник внесений до списку державних в офіційному календарі, затвердженому Кабміном України, повідомляє ONLINE.UA.

Таким чином, в березні українців чекають триденні канікули з 8 по 11 число. 7 березня робочий день буде скорочений на 1 годину.

Нагадаємо, офіційний календар свят в Україні включає 11 вихідних. Крім 8 березня, українці матимуть додатковий вихідний 29 квітня, на наступний день після Пасхи, яка в 2019 році випадає на 28 квітня, 9 травня, в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 17 червня, на наступний день після Трійці, 28 червня, в день Конституції.

У 2019 день Конституції України випадає на суботу, тому вихідний буде перенесений на понеділок, 26 серпня. У понеділок, 14 жовтня українці відпочиватимуть на День захисника України, а 25 грудня - на католицьке Різдво.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні може з'явитися ще один офіційний святковий вихідний, 15 грудня. В цей день Об'єднавчий собор в Києві проголосив створення єдиної Православної церкви України. Українські депутати хочуть назвати це свято Днем духовної єдності і зробити його державним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?