Українець очолив престижний рейтинг кращих боксерів світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець очолив престижний рейтинг кращих боксерів світу

Українець очолив престижний рейтинг кращих боксерів світу
Джерело:  online.ua

Українець Василь Ломаченко, який є чемпіоном світу з боксу в легкій вазі за версіями WBA і WBO, став лідером рейтингу Р4Р (незалежно від вагової категорії) за версією видання talkSPORT, повідомляє ONLINE.UA.

В престижний рейтинг кращих боксерів світу також увійшов ще один українець - Олександр Усик, який є абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. Він посів третє місце.

В першу п'ятірку кращих боксерів світу в рейтингу Р4Р також увійшли: американець Теренс Кроуфорд (друге місце), мексиканець Сауль Альварес (четверте місце) і представник Казахстану Геннадій Головкін (п'яте місце).

Автори рейтингу відзначили, що при виборі кращих боксерів світу до уваги брали їх результати в боях, рівень їх суперників і наскільки часто проводилися поєдинки топ-рівня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що асоціація журналістів США, які пишуть про бокс (BWAA), кращим боксером 2018 року назвала українця Олександра Усика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?