Худнемо до літа: названі продукти, що допомагають позбутися від жиру на животі
Категорія
Світ
Дата публікації

Худнемо до літа: названі продукти, що допомагають позбутися від жиру на животі

Худнемо до літа: названі продукти, що допомагають позбутися від жиру на животі
Джерело:  online.ua

Позбутися від непотрібних жирових запасів в області живота допоможе раціон з великою кількістю білка. Якщо в раціон додати курячі яйця, м'ясну і рибну продукцію, мигдаль, червону сочевицю і запечені боби, то струнка талія повернеться швидко і надовго.

До такого висновку прийшли західні дієтологи після дослідження під назвою "Якісне споживання білка, зворотньо пропорційно з черевним жиром", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Express.

В ході дослідження вчені довели, що білкова їжа сприяє зменшенню тяги до їжі на 60%, підвищує метаболізм і допомагає скоротити число з'їдених за день калорій. При цьому дієтологи нагадують, що для успішного схуднення потрібно відмовитися від солодкого, газованої води, швидких вуглеводів і їсти побільше багатих на клітковину продуктів та не забувати про помірні фізичні навантаження.

Але дослідники не рекомендують зганяти жир на животі в спортзалі, так як в першу чергу вага йде з непроблемних зон - рук, литок, спини і грудей. Живіт і стегна втрачають в обсягах в останню чергу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені розкрили головний секрет швидкого схуднення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?