На соборі у Солсбері, де отруїли Скрипалів, вивісили російський прапор
Категорія
Світ
Дата публікації

На соборі у Солсбері, де отруїли Скрипалів, вивісили російський прапор

На соборі у Солсбері, де отруїли Скрипалів, вивісили російський прапор
Джерело:  online.ua

В англійському місті Солсбері на соборі Діви Марії, де навесні минулого року отруїли колишнього російського розвідника та його доньку, невідомі повісили російський прапор. Світлини російського триколору користувачі публікують у соцмережах, передає ONLINE.UA.

За останніми даними місцевих ЗМІ, прапор повісив невідомий. Він начебто прокрався до храму через ліс. Прапор Росії зняли одразу, як тільки його помітили.

"О, росіяни повернулися", – написав один із жителів міста у своєму Twitter.

Варто зазначити, що влада Солсбері зразу ж відреагувала на інцидент – член парламенту Джон Гленн назвав появу російського прапора дурною витівкою.

"На щастя, його прибрали. Що за дурна витівка – висміювати серйозні події, що відбулися в Солсбері рік тому", – написав він у Twitter.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  один з агентів ГРУ РФ, який брав участь в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері, раніше воював в Чечні і Україні. Йдеться про Руслана Боширова, справжнє ім’я якого Анатолій Чепіга. Також не виключається, що він брав участь в операціях з вивезення з України екс-президента Віктора Януковича і в захопленні Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?